AKTUELNO

Ušla je u "Zadrugu" kako bi popričala ne sa svojom ćerkom, već sa njenim dečkom.

Nakon ulaska mame Slobe Radanovića, koja se videla sa sinom, u "Zadrugu" je ušla i majka Mine Vrbaški, ali ne da se vidi sa ćerkom. Njoj je Veliki šef pružio priliku da uđe u rijaliti program i razgovara sa dečkom svoje naslednice.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana Vrbaški je ostala potpuno šokirana kada je ušla na imanje, a u šoku je bio i Đekson. Oni su se našli u "Hotelu Zadruga".

Kako mi je ćerka? - odmah je sa vrata pitala Minina mama, Đeksona.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, meni se čini. Ne znam, nju non-stop brine baka - odgovorio joj je reper.
Vi ste meni super par, mnogo ste slatki kada vas gledam. Super ste. Ja nisam došla ovde da osuđujem. Ja Minu volim najviše na svetu i to da joj kažeš - rekla je Ivana koja, očigleno, nema ništa protiv njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson je pitao da li Mini treba da prenese nešto bitno iz spoljnog sveta, a mama je za nju imala nekoliko informacija, koje smatra da Minu najviše zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Samo joj reci za baku. Još ne znamo ništa šta ćemo uraditi. Dobro je, samo joj reci da ne brine. Brat je gleda non stop, do dva ujutru. Ti si mu idol. Sve je ok. Kaži joj da nema razloga da brine - rekla Ivana Vrbaški.

Šta su još pričali o Mini, kao i kako je ona reagovala kada joj je Nemanja Đerić Đekson preneo poruke mame, ali i šta je reper rekao o Ivani Vrbaški pogledajte u video prilogu ispod:

POGLEDAJTE: O OVOME NIKOM NIJE PRIČALA U ZADRUZI! Učesnica rijalitija vodila bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU! (FOTO)

Autor: S.Kuvekalović

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'