AKTUELNO

Provode ceo dan pred ogledalom!

U toku je emisija "Narod pita", gosti Ivane Šopić su Gruju i Miki Đuričić.

Nešto što je zaintrigiralo javnost je lažiranje smrti oca Marka Osmakčića - rekla je Ivana, pa je od Mikija i Gruje tražila komentar.
Čuli smo se posle rijalitija oko pesme, ali se te teme nismo dotakli. Video sam da je objavio klip u kom objašnjava tu priču, ali nisam pogledao. Jako bizarna i čudna situacija, ali za sve postoji razlog, pa i za to. Očigledno su oni videli da je njihovo dete u toj situaciji toliko ugroženo - rekao je Gruja.

Foto: Pink.rs, Facebook.com/Franjo Osmakcic, Pink.rs

Pa je sad sa Viktorijom - rekla je Ivana.
Meni je tog dečka iskreno žao. On ne kapira da sam ja znao. Postavio sam mu pitanje šta bi se desilo da se u Švajcarskoj ponašao onako, rekao je da bi ga odveli u ludnicu. Njemu je otac usadio te neke principe. Jako me je poštovao. Ja sam možda jedini koji je javno bio za to da se to dete ne rodi. Te boleštine, to je njihov izbor, ako je njima lepo meni je još lepše. Sa 14 godina bio je prvak u tenisu. Prebacivao je loptu sa Federerom. Sigurno je bio jako talentovan. Šteta što nije samokritičan i svestan. Čak sam mu rekao da se mani pevanja i da se vrati tenisu. Žao mi je što je sebi to dozvolio, mogao je biti gospodin. Sa mnom je isto ušao u sukob kad sam ga nešto naveo, na Miću je fizički nasrnuo. On ne podnosi kritiku. Mlad, lep, zgodan, perspektivan, odakle toliki kompleksi? - rekao je Miki, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Imaju mladost. Ja kad sam bio mlad ništa mi nije trebalo. Oni su svi opsednuti izgledom, prelepo izgledaju. Oni se po ceo dan gledaju. Mateja Matijević bije obrve na tri dana a šiša se na dan i po. Noge izbrijane, ruke. lepši on nego devojka sunce ti poljubim. Ja se samo umijem i operem kljove. Filip Car 25 sati namešta frizuru. Nijedan nema dlake na grudima. Ne rade na sebi, rade samo an fizičkom izgledu. Ne znaju da se druže. Oni bi u tešku depresiju pali da im se oduzmu Instagram i Fejsbuk. Išli bi da se leče.

Foto: Pink.rs

Kad bi se Instagram gledao Srbija je najrazvijenijia i najbolje se živi. Svi jedu po restoranima, piju DOn Perinjone, voze dobra kola. Pritom što bi neko znao šta sam ja kuvao, jeo, šta ja radim. Okej ja sam slikao moj realan život, a oni lažne živote. Taj dečko se nije predstavljao lažno ali je pola rijalitija pričao moj lambo. On zna da bude korektan jako i drugar. Niko nije ni skroz loš ni dobar. Dosta stavri je Viktorija izazvala u njemu i on u njoj. Svetili su se jedno drugom - rekao je Miki.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.