AKTUELNO

Otkrile sve o sukobi o kojem su brujali mediji!

U ovonedeljnom emisiji "Premijera - Vikend Specijal". Reporter Nemanja Vujičić posetio je Dijanu Janković, koja je letovala u Crnoj Gori. Didi ga je ugostila na svojoj jahti i otkrila kako provodi tople dane na primorju.

Baš mi je drago što ste moji gosti. Stignem da se osunčam i okupam. Sedam dana sam u Crnoj Gori, a ana jahti mi je najlepše. Lad odem na plažu, svoi me jure da se slikamo, pa mi je lakše da odem na jahtu da se odmorim - govorila je ona na samom početku.

Ona je otkrila da letuje sa suprugom i ćerkom, pa priznala da mnogo više uživa na jahti, nego na plaži, jer ima više privatnosti.

Sa mužem i Dajanom ćerkom. Kupili smo joj mali bazen na jahti, ona ga puni vodom, igra se po ceo dan i baš joj je zanimljivo - pričala je ona, pa dodala:
Liči na tatu, ona je tatina devojčica. Ima moje oči i trepavice, presvlači se po nekoliko puta, sama ode u garderober i bira haljinu. Ima svoju bebi šminku, mene šminka i postaje maza. Njen rođendan smo slavili u kući, bilo je puno gostiju, sve je bilo lepo okićeno, imali smo i dvorac. Moj rođendan je bila intimnija večera, nisam imala vremena da se bavim svojim rođendanom, bitnije mi je bio njen.

Foto: TV Pink Printscreen

Dijana je takođe priznala kakve planove ima za budućnost, pa otkrila sa kojim producentom poznate svetske zvezde planira da sarađuje.

Ove godine sam ušla sa jednom željom, a to je da postanem svetska zvezda broj jedan. Radim na tome. Čeka me putovanje, radi ću sa producentom Dženifer Lopez - otkrila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dijana je na jahti ugostila i popularnu voditeljku Jovanu Jeremić. Za njih dve se dugo spekulisalo da nisu u dobrim odnosima, a one su sad otkrile sve detalje.

Jovana je došla da bude gost na mojoj jahti sa ćerkom, počastvovana sam - rekla je Didi.
Ja sam srećna što je moja želja uslišena, da idem na jahtu, ali način kakav ja volim - porodično. Ona se nije koristila stvarima koje ja ne volim, ovo je porodična jahta. Povela sam moje dete. Njen poziv je prvi koji sam prihvatila kad su jahte u pitanju. Ja ne idem na jahtašenje. Dijana je dala zadatak svim srpkinjama kako dobro da se udaju - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dve nismo bile u svađi, to su bili nesporazumi. Ljudi su prenosili sve i svašta Nas dve smo se našle porazgovarale i shvatile da smo bile u zabludi. Nismo ništa imale jedna protiv druge - rekla je Dijana.
Ona je stvarno dobar čovek, ja o njoj to mislim iskreno - istakla je Jovana.
Hvala Jovana, takođe - dodala je Didi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.