AKTUELNO

Kaže da nije patio, naprotiv.

Iako je u srećnom braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, folk pevač Ljuba Perućica ni godinama kasnije ne može da se oslobodi "titule" bivšeg dečka Aleksandre Prijović. Iako je sa Katarinom već dugo, i dalje odgovara na pitanja o pevačici s kojom je svojevremeno bio dve godine.

Foto: Instagram.com/katarina_kolozeus

Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo... Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti - ispričao je Ljuba, pa priznao da li je patio posle raskida.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Ljuba Perućica