AKTUELNO

Očigledno je da je odluka Svetislava Pešića veoma pogodila ne samo Miloša Teodosića, već i njegovu lepšu polovinu

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin, supruga košarakaša Miloša Teodosića svim srcem podržava supruga u poslu kojim se bavi.

Odluka koju je selektor Svetislav Pešić doneo, a tiče se Miloševe dalje igre za reprezentaciju naše zemlje na Evrobasketu, potresla je svet sporta, ali i nju, kao njegovu najveću podršku.

Ona je zbog toga burno reagovala, pa je iskoristila društvene mreže kako bi sve podsetila na reči koje je o njemu izgovorio Dušan Duda Ivković.

-- Panajotis Angelopulos, predsednik koga sada citiram, ne govorim da sam nešto izmislio kaže meni, 'Kouč Janakis vam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo. Ja ih upitam, ali znate zašto ima spore lateralne kretnje? Zato što ima mnogo velika m**a pa mu sve sprečavaju i udaraju u parket'. Tako da sam se tada smejao, ali to je jedna velika istina - rekao je Ivković o Teodosiću.

Očigledno je da Jelisaveta želi svima da da do znanja da je njen suprug zaslužio mesto u reprezentaciji.

- Mnogi nisu hteli da igraju za reprezentaciju, ali jedan je uvek TEO - napisala je Jelisaveta na Instagramu.

Njih dvoje su u braku već 5 godina, a jedno drugom su velika podrška.

Svoj porodični dom svili su u Bolonji, a sve u njemu je uređeno po potrebama mališana koje ovaj skladni par ima.

Iz velike ljubavi košarkaša i glumice rodila se ćerkica Petra i sin Bogdan.

Deca Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin centar su sveta roditeljima, koji ih od rođenja skrivaju od radoznalih pogleda javnosti.

Autor: Pink.rs