AKTUELNO

Više ne gube vreme.

Nakon svega što se desilo odnos blogerke Lune Đogani i pevača Slobe Radanovića nikad nije bio jači. Od pre dva dana oni su još prisniji. Inače, pao je i prvi poljubac pred svima, a svoja osećanja jedno prema drugom više ne kriju! Emocije su prštale i sinoć, ali ne u Rajskom vrtu, već u njenom krevetu.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE SE NE KRIJU! Luna i Sloba se LJUBILI PRED SVIMA! (FOTO+VIDEO)

Foto: RTV Pink

Još uvek mi je sve ovo čudno! - kratko je rekla Luna Slobi dok su se držali za ruke.

On je nju mazio po kosi, slao poljupce, dok je Đoganijeva sve vreme bukvalno bez treptanja gleda u pevača.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE JOŠ: SLOBINA MAMA ISKRENO O NJEGOVOM BRAKU SA KRISTINOM: To od samog početka NE VALJA! (VIDEO)

Nešto kasnije njima se pridružio i novinar Milan Milošević. U toku razgovora dotakli su se Slobinih nastupa i njegove porodice. Pevač je istakao da je jako vezan za svoju mamu, koja je sinoć nakratko ušla u "Zadrugu" i Slobi dala vetar u leđa.

Foto: RTV Pink

Ona je mene jedva rodila! Znaš kako smo mi povezani! Ona je žena koja nikome zlo nije pomislila. Znaš kako je ona otresita. Sve zna šta treba da kaže. Rekla mi je da ne brinem. Koliko mi je njen ulazak napunio baterije, ja sad na mesec mogu da odem - rekao je Sloba Milanu.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Slobina mama je gostujući u "Zadruzi" izjavila kako bi najradije zagrila Lunu, da se čula sa njenom mamom Anabelom i da nije u kontatku sa snajom Kristinom Kockar, a dodala je i da je odnos Slobe i njegove supruge krenuo lošim stazama od njihove svadbe, sa koje nema fotografije.

Foto: RTV Pink

Šta se sve dešavalo dok su Luna i Sloba bili u krevetu, kao i o čemu su još pričali, pogledajte u video-klipovima koji su u nastavku ovog teksta.

POGLEDAJTE JOŠ: NAPOKON SE ODVAŽIO! Sloba JAVNO PRIZNAO: ZALJUBLJEN SAM U LUNU ĐOGANI! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'