AKTUELNO

Da bi više zaradile, trude se i da im svaki javni nastup bude drugačiji, bilo da pevaju u klubu ili na velikim koncertima.

Muzika danas više nije samo za slušanje, već je i za gledanje. Zato brojne pevačice vole na svojim nastupima da izvode razne performanse, u kostimima koji nisu nimalo udobni. Svetske zvezde prednjače u tome, ali ni naše pevačice ne zaostaju mnogo za njima.

Cene ovih kostima nisu nimalo male. U zavisnosti od toga da li računamo ceo izgled - šminku, nokte, kosu, nakit i sam kostim, sume koje izdvajaju kreću su od najmanje 4.000 pa do čak 15.000 evra!

Nataša Bekvalac

Sreću koju ima Nataša Bekvalac nema nijedna pevačica na estradi. Već nekoliko godina unazad, ona ne mora da razmišlja o kostimima koje će nositi na sceni niti kako će izgledati jer o tome vodi računa njena sestra Kristina, koja je modni dizajner. Gde god da nastupa, Nataša oduševi svojom pojavom, bilo da je triko, kombinezon, dugi rep ili kosa podignuta u visinu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Severina

Kao i njene koleginice iz Srbije, Severina takođe ne žali novca da na sceni izgleda svetski. Za nastupe ispred manjeg broja ljudi ona bira nešto svedenije varijante, ali kada su u pitanju veliki koncerti, videli smo svašta - trikoe sa resama, krunu na glavi, haljine sa šlepom od nekoliko metara, ali i kao upravnika cirkusa!

Foto: Jani Ugrin

Sara Jo

Bilo da su spotovi ili javni nastupi, Sara Jo u poslednje vreme izgledom i te kako privlači pažnju. Kožni kostimi, lanci, trikoi, visoke potpetice - u svemu tome smo gledali Saru poslednjih meseci.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: S.Z.