AKTUELNO

Bivši učesnik pete "Zadruge" Filip Car je, po svemu sudeći, nakon kraha veze sa Dalilom Dragojević rešio da kompletno promeni svoj život i "okrene novi list".

Nakon kratkog vremena koje je proveo u srpskoj prestonici, Car se posle duge dve godine vratio u rodnu Crikvenicu, gde uživa sa porodicom, a najveći deo vremena provodi sa sestrićem, kojeg mu je podarila njegova sestra Dina. Rešio je da u potpunosti sredi svoj život, a ubrzo nakon povratka u Crikvenicu doneo je odluku i da se pothitno baci na dijetu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Filip se, naime, znatno ugojio tokom boravka u Beloj kući, gde se mesecima žalio na sopstveni izgled, broj kilograma i formu, međutim sada je odlučio da se konačno "steše". Sudeći po njegovoj objavi na Instagramu, početak dijete ugovorio je sa svojim prijateljem, bivšim zadrugarom Stefanom Šebezom, ali za razliku od njega, Car je odlučio da ispoštuje datu reč, te odmah krene na dijetu.

- Prvi dan, nema od sutra - poručio je Car, koji je objavio fotografiju svog doručka - jaja, malo sira, jogurta i parče šunke bilo je uz šta je rešio da otpočne novi dan.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Filip Car