AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Elektra Elit ukrstila je ulas sa Minom Vrbaški, njih dve su snimile spot za pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana. Njih sve su za emisiju "Ekskluzivno" otkrile kako je došlo do ove saradnje.

Ne želim da budem prepotentna, uvek biram sa kim radim. Neko mora da mi legne, ljubav među nama je bila na prvi pogled. Momci iz Sarajeva su radili pesmu, koja se zove "Mama", pesme izlazi 06.09. Ima veze sa našim narodom - rekla je Elektra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma je trebalo da izađe ranije, ali nismo stigle to tada da uradimo. Nakon moje druge pesme, izlazi pesma sa njom. Videćemo šta naš čeka, jako sam uzbuđena - kazala je Mina.

Elekta kaže da njih dve u pesmi od muškarca prave balkanca.

Ja sam majka, trans sam osoba. Nikola, koji je učestvovao u "Zadruzi" je moj sin u spotu, Mina mu je devojka. Edipov sindrom je zastupljen u spotu, priča je jako zanimljiva, videćete - kazala je Elektra.

Foto: TV Pink Printscreen

Elektra je iskadala da sav pošteno zarađen novac ulaže skupocenu garderobu.

Imam problem sa fejk garderobom, sve na meni je originjal - rekla je Elektra.

Mina je u više navrata iskazala da je sazrela, kao i da joj je na početku karijere Šako Polumenta slao poruke.

Ja se ne kajem ni za šta. Možda sada sve to surovo zvuči. Mislim da sam ja mnogo napredovala u odnosu na neke devojke iz javnog sveta. Smatram da sam odrasla, nisam mala Mina, koja pada na neke priče - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.

#Elektra Elit

#Mina Vrbaški