AKTUELNO

Obelodanili detalje!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u mestu Žitorađa u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video-nadzorom, za koju su nam meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju - ispričala je tada Dragica, prva komšinica Veličkovića.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Jedan od sagovornika tada je bio Dejan Mihajlović, koji kaže da je Cecin dalji rođak.

Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi dosta ređe u odnosu na Cecu. Veljka joj viđam u poslednje vreme najviše, valjda dolazi zbog te farme i posla koji je ovde pokrenuo. Fin momak, vredan i lepo vaspitan. Poznavao sam mu i oca, Arkan je za Žitorađu mnogo uradio, i dan-danas mi imamo korist od njegovih investicija - priča Dejan i nastavlja:
On i Ceca su pomogli i OFK Žitrađa. Dolazio je on ovde sa Cecom ranije, sedeo je tamo preko puta s njenim ujakom, oni su se baš voleli. Ja sam njima zahvalan za to što su uradili za ovu opštinu, ostalo me ne zanima. Taj Arkan nam je pomogao više nego Dačić. Ima tu u blizini Cecine stare kuće pijaca, odmah iza bazena. Ona je iz svog džepa dala pare da se asfaltira pijaca i da se dovede u red. Majka joj je jako fina žena, vredna i radna. Gaji stoku, živinu, sprema im zimnice, pa je non-stop je u staroj onoj kući. I Slobodan je dobar, njega slabije viđam u poslednje vreme.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Pink.rs