AKTUELNO

Poklon za sam kraj gostovanja!

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group nakon televizijskog emitovanja distraka koji je snimio, u emisiji "Novo jutro", kod voditeljke Jovane Jeremić, kratkom, ali žestokom porukom još jednom se osvrnuo na medijski rat sa jutjuberom Baka Prasetom.

To će biti film u jednom potezu. Ako se dobro razumem u šah ovo je za kralja, koji je bio kralj jutjuba, mat pozicija - poručio je Željko Mitrović nakon televizijske premijere distraka koji je snimio.
Šah-mat - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Jeremić za sam kraj gostovanja odučila je da Željku Mitroviću da poklon, u znak zahvalnosti što joj je ukazao poverenje i priliku da radi na televiziji Pink.

Ti si meni poklonio cveće, ja želim tebi nešto da poklonim. Život si mi promenio iz korena, imam tremu kad je Željko u pitanju, jer mi je stvarno autoritet. Želim da ti pokloim ovog kralja, ja sam ga tražila u ormanu. Ovo je za tebe, jer si ti taj kralj u svakom smisli. Neka ovaj intervju bude tradicionalan. Ovo je bila prva godina, neka bude još 20 - pričala je Jovana.
Dogovoreno. Nadam se da smo imali dovoljno gledaoca - dodao je Željko Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo najgledaniji u zemlji, ja volim da kažem u zemlji i regionu. Mislim da ćemo u novoj televizijskoj sezoni postavljati televizijski standarde. Hvala tebi i Milici na šansi koju ste mi pružili i što ste mi verovali - nastavila je Jeremićeva.
Hvala tebi - dodao je Željko Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.