AKTUELNO

Ništa mu nije zaboravila.

Uoči gostovanja u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink, pevačica Milica Pavlović osvrnula se na svoje početke i otkrila da je malo falilo da zauvek napusti estradu, zbog svega što je u tom periodu proživljavala.

Foto: Ivan Dobričić

- Kada sam se pojavila na ovoj sceni, htela sam više puta da odustanem, naročito u tom prvom periodu kada se velika halabuka digla oko mog pojavljivanja. Zaista sam imala mnogo pozitivnih komentara od raznih starijih kolega, ali isto tako i negativne komentare i u tom momentu, kada još niste spremni za taj svet, to vas negde poljulja i više puta sam plakala kod kuće - iskrena je bila Milica, a za njene suze je tada u velikoj meri bio zaslužan folk pevač Dragan Kojić Keba, koji je zahvaljujući svojim negativnim komentarima, poljuljao u velikoj meri poljuljao samopouzdanje pevačice, toliko da je želela da odustane od muzike.

Foto: Instagram

- Pamtim oštre, ponižavajuće reči gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago što sam dokazala da je pogrešio što se tiče mene - s osmehom na licu poručila je Milica.

Foto: Ivan Dobričić

Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Milica Pavlović

#pevačica

'