AKTUELNO

Razgalila pratioce!

Stanija Dobrojević ne prestaje da provocira sa vrelim fotografijama, tako je i ovog puta po ko zna koji put obradovala fanove novim objavama.

Rijaliti zvezda i jedna od najpoznatijih starleta sa ovih prostora konstantno intrigira javnost kako svojim privatnim životom, tako i fotografijama. Stanija se opet razgolitila, te se ovom prilikom slikala u izazovnim pozama, od kojih zastaje dah, pogotovo među jačim polom.

Na slikama su do iražaja došle njene obline, naročito grudi i guza, koja je već dugo Stanijin zaštitni znak i sa kojom uvek može da se pohvali, te je opet naišla na mnoštvo komplimenata na račun njenog izgleda od strane pratilaca na Instagramu.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

"Top slika", "Atraktivna", "Prelepa guza", "Najlepši anđeo", "Najseksipilnija ikada", "Najlepši anđeo", bili su neki od komentara njenih pratilaca.

Stanija je opet pokazala kako joj godine ne mogu ništa, te da vredno trenira i vodi računa o ishrani i dalje u top formi, iako se bliži četrdesetoj.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Podsetimo Stanija Dobrojević je bila specijani gost u petoj sezoni Zadruge, gde se najviše družila sa Markom Osmakčićem i nije dugo zadržala. Ona je nedavno raskinula vezu sa manekenom Markom Markovićem, koga je upoznala u Zadruzi 2.

Autor: Pink.rs