AKTUELNO

Ova mlada zadrugarka dolazi nam iz Kruševca!

Došlo je vreme da voditeljka Dušica Jakovljević otkrije ime trećeg takmičara "Zadruge 6", a to je atraktivna Anita Stanojlović.

Ova lepotica napravila je pravi bum i pre samog ulaska u „Zadrugu“. Profesionalni je šminker, ali je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu postala uticajna influenserka. Samo jedan njen video na Instagramu broji 2,2 miliona pregleda. Ova mlada i uspešna devojka se već ostvarila kao majka i borila sa brojnim nedaćama. Iz svega je izašla kao pobednica, a već je uspela da pomuti um budućim zadrugarima. I pre samog početka rijalitija uspela je da pokaže zube jednom budućem zadrugaru, sa kojim je ušla u ozbiljan konflikt. Jedno je sigurno, pred njenom lepotom niko ne može da ostane ravnodušan. Ona je ANITA STANOJLOVIĆ! - ispričala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Završila sam građevinsku školu i kurs za profesionalnog šminkera. Imam dete od 2 godine. Ostavila sam bivšeg jer me je psihički i fizički maltretirao. Razlog mog ulaska je da obezbedim detetu bolji život. Emotivna sam i brzo se zaljubljujem. Nisam za s*ks pred kamerama, ali ne isključujem tu mogućnost. Mogu da se zaljubim u oženjenog, jer ne mogu da kontrolišem svoje emocije. Odana sam, nikad ne dam na sebe. Ko me napadne, uzvratiću. Ako pobedim, majci i braći ću da kupim stan. Bežala sam od kuće, majka me je vraćala, ja bežala, na kraju je digla sve. Od mene možete da očekujete sve - rekla je Anita u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Anita Stanojlović