AKTUELNO

Poželela pobedu MUŽU!

Pred sam ulazak zadrugara u Belu kuću, porazgovarali smo sa trudnom Kristinom Spalević, koja se psihički pripremala da isprati Kristijana Golubovića u "Zadrugu 6".

Foto: Pink.rs/J. Matić

Kristina, evo nas na pragu ulaska u rijaliti "Zadruga 6". Da li si tužna, uzbuđena, koje su tvoje trenutne emocije?

Ja sam trenutno ni na nebu, ni na zemlji. Jedva sam uspela posle tri dana da odspavam petnaest minuta. Danas sam izgubila i psa, pa je Kristijan tražio. Zapitala sam se kako ću sada sama, on ide. Znam da će mi biti baš teško! Razmišljam konstantno o motivu, da moram da budem jaka, da mu dam podršku, kad smo već zagrizli - započinje Kristina emotivnu ispovest.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Videli smo i onaj spektakl sa motorom!

Da jesmo, to je Kristijan! - odgovori Kristina.

Vidim da ga pratiš u stopu, baš si mu podrška u svemu! Da li imaš strahove? Prosto je prirodno.

Imala sam kad je krenula ideja da uđe, ali kako prolazi vreme i vidim kako je neraspoložen što ulazi, to nije bio slučaj do sada, pa nemam za šta da brinem. Sigurna sam u našu ljubav! Imam sad neke strahove koje nisam imala pre trudnoće! Pomislim i zašto mi Bog ne bi vratio, to isto meni da se desi, jer znam kako smo mi nastali. Smatram svakako da smo stvoreni jedno za drugo i da nas Bog neće rastaviti tek tako! - dodala je Kristina.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Da li ćeš pratiti sve vreme? Periodično? Ipak si trudna, prosto i pritisak je javnosti.

Pratim 24 sata, imam neke dve osobe od poverenja, da ne bih imala neke dezinformacije. Kada spavam, da sam mirna da će oni da vode računa o tome. Našla sam sebi obaveze, otvaram neku palačinkarnicu, proširim biznis. Neke okupacije da imam, da ne bih samo sedela kod kuće i gledala u televizor - rekla je Kristina.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Koja je rečenica kada ga budeš zagrlila, šta ćeš mu reći, prilikom ulaska?

Da pobedi - jasna je bila Kristina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Spalević