AKTUELNO

Nakon što su se u medijima pojavile informacije o njegovim kockarskim dugovima, folker je rešio da stane na put spekulacijama i ispriča svoju stranu priče.

Folk pevač Slobodan Vasić trenutno preživljava pravu dramu zbog mnogobrojnih medijskih natpisa u kojima se navodi da se kontinuirano kocka, zbog čega je izgubio stan i automobil.

Kako su otkrili izvori bliski pevaču, on je navodno počeo da se kocka iz zabave, ali se stvar otrgla kontroli, pa je Vasić pozajmio veću količinu novca od zelenaša koji sada sa kamatom traže pozajmljeni novac. Sloba, navodno, nije mogao da vrati dug, pa su mu oduzeli automobil i stan. On je ovakve navode demantovao i otkrio da sumnja da su ovakve priče potekle zbog njegovog druženja sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Nikad u životu nisam kockao, niti znam kako se bilo šta od tih uređaja koriste. Ta priča je verovatno potekla od toga što sam se često slikao u kazinu kod mog prijatelja Ćazima, pa je pretpostavljam to i razlog. Nisam u dugovima nikakvim, uživam sa svojom porodicom i želim da me ostave na miru. Po svim tim pričama, do sada bih bio na nečijoj "crnoj listi", pošto od priča da sam dužan ne odustaju. A i da sam dužan svejedno, to bi trebalo da zanima samo mene i nikog drugog. Ne znam što je toliko zanimljivo da je Slobodan Vasić ceo život u dugovima. Ali i ako nekom jeste, neka se sladi svojim malim umom, misleći da je stvarno tako - objasnio je Vasić.

Podsetimo, Ćazim Osmani vlasnik je jedne od najvećih diskoteka i kazina u Poreču, gde su mu često dragi gosti mnoge javne ličnosti sa srpske estrade, pa tako i pevač Slobodan Vasić.

Autor: D. Tanasijević

#Slobodan Vasić

#Ćazim Osmani

'