AKTUELNO

Talenat i harizma!

Ekipa emisije "Premijera", posetila je jednog od najuticajnijih mladih producenata današnjive. Ako vam kažemo Miloš Stojković, možda vam ime neće biti poznato, ali Heni je već dobro znano ime u mutičkoj industiji. Međutim, on je zadužen za mnoge hitove današnjice. Napisao je pesme za Editu, Vojaža i mnoge duge izvođače.

Foto: TV Pink Printscreen

Zovem se Miliš Stojković, dolazim iz Beograda. Vlasnik sam jedne od najpoznatijih produkcijskih kuća. Tokom srednje škole su mi drugari uzimali ranac, jer su svi išli da se druže, samo sam ja išao da radim muziku. Prvi sam ja bio od producenata, nakon toga je došao Nući. Generacija Zed je odrasla na smart telefonu, zato je nekako sve povezano - rekao je Mrko.
Svoju prvu pesmu koju sam izbacio je bio duet s Vojažom, zover se "Otrovan" - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegove prve profesionalne korake su podržale mlade pevačke nade.

Ja sam slao poruke, ljudima sa estrade, moje demo verzije, njemu se to dopalo, posle njega je bila Edita, oni su bili tu da nam objasne kako neke stvari sa estrade funkicionišu - rekao je Heni.

Pesma "Martini" je postigla veliki uspeh, svi su ovog leta pevali pesmu u glas.

To je billa pesma, koju sam poklonio Gatozu, onda se bližio jedan festival, pitao sam ga ako ne planira da je snimi, da ću je ja izvesti, postala je totalni hit - rekao je kazao je Marko..

Svi očekuju novu pesmu i polažu nade da će nadmašti slavu prethodne numere.

Nova pesma izlazi premijerno na moj rođendan -zaključio je Marko u emisiji Premijera.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.