AKTUELNO

Popularna pevačica Sandra Rešić ostavila je bez teksta svoje pratioce na Instagramu svojim novim objavama, posle učešća u petoj sezoni "Zadruge".

Sandra, koja je ranije kuburila s viškom kilograma, dovela je svoju liniju do perfekcije - njena vitka figura i zanosne obline u poslednje vreme izazivaju sve više komentara njenih pratilaca, koji su saglasni u jednom, da nikad bolje nije izgledala!

Foto: Dejan Milićević

To su potvrdili čim su videli njene nove, nikad provokativnije fotke. Zgodna, preplanula Sandra pozirala je u provokativnom kupaćem kostimu koji joj savršeno pristaje, a celokupni stajling upotpunila je visokim potpeticama, efektnim naočarima i rajfom sa zvezdama.

Foto: Dejan Milićević

"Mačka", "Rešićka, prelepa si", "Sviđaš mi se, majke mi", "Uvek seksi i lepa", "Zgodnija ne možeš biti", "Top", "Goriš, ženo", "Vratila leto na velika vrata", "Topim se, ovo gori" su neki od komentara njenih pratilaca sa Instagrama.

Sandra je, inače, pre samo nekoliko dana oduševila fanove spotom za novi singl "Prerano", koji je premašio sva njena očekivanja - u rekordnom roku pokorila je Jutjub trending listu, gde se sada nalazi na prvom mestu, a već ima preko dva i po miliona pregleda.

Autor: D.T.

#Sandra Rešić