AKTUELNO

Pevač nije mogao da veruje!

Nakon što je završena emisija "Pitanja gledalaca" gde smo mogli svašta da čujemo i vidimo, zadrugari su se nastavili sa svojim aktivnostima. Neki su odmah navalili na hranu, neki izašli napolje, a Sloba Radanović je doživeo pravo iznenađenje!

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je pozvan da preuzme stvari koje su mu poslate, te je brže bolje otrčao po njih i uneo ih u kuću. Međutim, pravo iznenađenje je usledilo kada je video od koga je dobio garderobu:

Ona je. Ona mi je poslala. Žena - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

On je odmah ostavio sve i potražio Lunu kako bi joj to saopštio.

Izgubila sam apetit. Šta joj to znači? Igra igru! Što nije poslala stvari kada je tražio, nego sad - vikala je Luna, vidno iznervirana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu

Ali, to nije bilo jedino iznenađenje! Naime, Sloba je izvadio nešto iz džaka i stavio u džep, da bi zatim pozvao Lunu i rekao joj da ima nešto da joj pokaže. Njih dvoje su otišli u kupatilo i iako se nije moglo videti šta je pokazao, čulo se šuškanje papira, a onda je Sloba rekao:

Sa svadbe.

Luna je rekla da je znala, a može se zaključiti da je Kija poslala suprugu fotografije sa njihovog venčanja. Zašto je to uradila i kako će to uticati na Lunin i Slobin odnos, videćemo.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON JE PRIZNAO: Đekson PRED SVIMA OTKRIO ko je TREĆA DEVOJKA KOJA MU SE SVIĐA! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'