AKTUELNO

Nije joj PRIJAlo!

U novom izdanju emisije "Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je popularnu pevačicu Aleksandru Prijović, koja se dotakla navoda da se jednom prilikom potukla sa nepoznatnom devojkom na svom nastupu.

Foto: TV Pink Printscreen

(smeh) Pa, nisam se potukla... Imala sam neprijatnu situaciju, da, desio se incident, devojka me je vređala ceo nastup. Upućivala mi je pogrdne reči, ali nisam htela da joj uzvratim. Jesam malo po pridodi malo, onako... Možda ne izgledam tako, ali sam jedva izdržala. Međutim, kada sam prolazila pored nje, devojka me je pljunula - priznala je pevačica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je pripita, pijana, kako god, a ja nisam mogla da se suzdržim, pa sam malo burnije odreagovala, ali sve je okej. Bilo je raznih situacija, često ima zanimljivih gostiju koji neartikulisano igraju, pa mi to bude smešno. Kad krenem da se smejem, ne mogu da se zaustavim. Jednom mi se desilo da krenem da pevam pesmu i stanem! Ne mogu da nastavim, ne znam više ni tekst od smeha, desi se tako da me uhvati i ne mogu da se zaustavim - ističe Aleksandra Prijović u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.