AKTUELNO

Mog brata ona više ne zanima i ne želi da ga povezuju sa njom - kaže Sara o nesuđenoj snajki i drugarici.

Učesnica rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', Sanja Stanković izazvala je pometnju kada je razmenjivala nežnosti sa Jovanom Tomić Matorom zbog čega se povela priča o njenom seksualnom opredeljenju. Tragom ove priče stupili smo u kontakt sa jednom od najboljih Sanjinih drugarica, Sarom, koja je i sestra bivšeg Stankovićkinog dečka.

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNALA JE SVE: Sanja otkrila da je imala se*s sa OVIM MOMKOM!

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će vas ono što nam je Sara otkrila o atraktivnoj učesnici Zadruge ostaviti u šoku. Naime, kako Sanjina drugarica o svojoj nesuđenoj snajki kaže, ona ima dečka koji važi za opasnog momka u Beogradu, a njegov identitet ne sme da otkriva.

- Sanja je bivša devojka mog brata, a radim joj trepavice, tako smo postale drugarice i znamo se veoma dobro. Ona je naša nesuđena snajka. Moja mama prati svaki njen korak u Zadruzi. Sanja ima dečka koji uopšte nije naivan, to je opasan momak, znaju ga ovde po Beogradu. Ja ga znam, ali ne smem da otkrivam ko je on. Njihova veza je tajna, a verovatno ste primetili da u rijalitiju o njemu priča u šiframa - kaže na početku razgovora za Pink.rs Sara i otkriva da je Sanja nju u njenu porodicu veoma razočarala svojim ponašanjem.

Foto: Printscreen Instagram

- Ona je nama ostala draga i posle raskida sa mojim bratom Milijem. Međutim, moram da priznam da nas je nekim svojim izjavama veoma razočarala. Vređala je ljude na rasnoj osnovi i to nas je veoma pogodilo. Mi je ne znamo kao takvu. Prosto nas je šokirala, davala je neke glupe izjave. Moj brat je melez, a znamo da je ona bila sa mnogim tamnoputim momcima.

Foto: Ivan Vučićević

Sanjina drugarica otkriva i to da njen brat Mili ne želi da ga povezuju sa njom, kao i da se za Stankovićevu po gradu priča da je ''devojka sa tarifom''.

- Dok je bila sa mojim bratom u vezi, Sanja nije izgledala kao danas. Izoperisala se sva. Radila je grudi, usne, nos i jagodice. Ona je pametno uradila grudi. Izvadili su joj masnoću iz istih, pa su joj to opet ugrađivali, ma haos... Kad sam je videla poslednji put jedva sam je prepoznala, čak sam se malo i naljutila jer je baš preterala. Mog brata Sanja više ne zanima i ne želi da ga povezuju sa njom. Mili ne želi da iko zna da je uopšte sa njom bio. Po gradu se svašta o njoj priča, kažu da je Sanja devojka sa tarifom - kaže Sara za naš portal.

Foto: Printscreen Instagram

Sanjina prijateljica dodaje i da je šokirana zbog njenog odnosa sa Matorom, jer kako kaže, nije ni sanjala da ona voli i žene.

- Svako pokaže svoje lice kad tad, a Sanja ga je pokazala. Nismo uopšte znali da ona voli žene i te trojke, ovo ono, ja sam stvarno u šoku. I moja majka je u šoku. Znamo mi da ona voli muškarce i da voli s*ks, ali baš da voli i žene, to stvarno nismo znali - završava šokirana Sara za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Drugarice

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'