AKTUELNO

Nećete ostati ravnodušni kada ih budete videli.

Njagledanije pevačko takmičenje za talentovane klince osvojilo je srca svih gledalaca u regionu, koji jedva čekaju novu, četvrtu sezonu.

Kako se približava početak, koji je zakazan za 20. oktobar, obožavaoci su sve ushićeniji da upoznaju nove mlade zvezde koji će svojim glasovima pomeriti granice.

Foto: Pink.rs

Dokaz za to koliko su svi nestrpljivi da nova sezona počne jeste i snimak koji je stigao na adresu portala Pink.rs, a koji je nastao na jednom dečjem rođenadanu.

U njemu se može videti da se devetogodišnja deca igraju Pinkovih zvezdica pevajući na karaokama, a kako bi bili što sličniji svom omiljenom takmičenju oni su oformili i žiri koji je odlučivao o tome ko zaslužuje da prođe dalje, a ko ne.

Čak ni tehnički nedostaci nisu im bili prepreka, pa su maštovita deca, kako nisu imali stolice koje se same podižu, ustajali i stajali na stolice kako bi dali znak da su podigli svoju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POČINJU PINKOVE ZVEZDICE! Ko će biti u ŽIRIJU četvrte sezone OMILJENOG DEČIJEG TAKMIČENJA? (VIDEO)

U donjem snimku pogledajte kako je to izgledalo i ne propustite sledećeg petka da budete uz televiziju Pink, jer u 21 čas na scenu stupaju novi talentovani klinci koje ćete sigurno obožavati.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice

#deca

#Žiri

'