AKTUELNO

Ona se osvrnula i na prozivke koje su upućene na njen račun zbog nepravilne upotrebe padeža.

Nataša Vladetić je 1974. godine otpevala pesmu "Plač bez suza", koja nije našla put do publike, dok je Katarinu Živković pogodila pravo u srce.

Zbog toga je popularna pevačica rešila da, posle više dve decenije, ovu pesmu prepeva.

- Pesma zaslužuje da bude ogroman hit. E sad, možda sam subjektivna jer privatno volim ovu pesmu. Jel se kaže subjektivna ili objektivna? - upitala je novinarku emisije "Premijera" Živkovićeva, a kada je dobila odgovor da se kaže subjektivna, nastavila je dalje.

Foto: Printscreen Youtube

Iako su mnogi mislili da je izvesni Miloš Katarini ukrao srce, on joj je samo pomogao da prepeva pesmu i u kafanskoj atmosferi snimi spot.

Katarina je pred premijernim kamerama otkrila šta za nju mora da ima savršen muškarac.

- Idealan muškarac mora da ima... Joj ne znam - rekla je zbunjeno pevačica, a kada se povratila, pronašla je prave reči.

- Izgled mi nije bitan, muškarac mora da bude muškarac, da bude inovativan, kad vam priđe, mora da bude svestan toga da je jača polovina, da ne može da postavlja glupa pitanja, da ne može da se udvara na glup način - opisala je Katarina svoju verziju pravog muškarca.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, sve i da joj se neki mladić dopadne, ona mu nikada prva neće prići.

- Ne volim samo muškarce koji su dosadni, koji se plaše mene i moje popularnosti - rekla je temperamentna Leskovčanka, koja o ljubavi trenutno i ne razmišlja.

- Čim se ugasi kamera, u privatnom životu sam veoma stidljiva i sva sreća da postoji puder, jer ja mnogo pocrvenim - otkrila je Živkovićeva.

Foto: Instagram

Ona se osvrnula i na prozivke koje su upućene na njen račun zbog nepravilne upotrebe padeža.

- Trudim se i dan-danas da to savladam, da pravilno akcentujem reči. Ali oni koji to negativno komentarišu, su seljaci. Znači oni koji mene nazivaju seljankom su seljaci puta deset - rekla je za kraj Katarina.

Pogledajte u nastavku, šta je još Katarina rekla pred premijernim kamerama.

Autor: M. Đurović

#Katarina Živković

#Leskovac

#pevačica

'