AKTUELNO

Nije štedeo ni jedno, a ni drugo!

"Zadruga 6" je po mnogobrojnim komentarima gledalaca, počela sa žešćim startom nego prethodna sezona.

Naime, kako je zadrugarski ken, Marko Marković, bacio na noge većinu zadrugarki svojim izgledom, Anita Stanojlović, Milica Veselinović i Ana Spasojević počele su da se motaju oko njega, ali i da se bore za njega.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ, A. NIKOLIĆ, N.ŽUGIĆ

Kako je Spasojevićeva jedna od njih, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njenim drugom, Stefanom, koji je za naš portal izneo njegov sud o njenom dosadašnjem učešću u ovoj sezoni, ali i odnosu sa Markovićem.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Sam Anin početak u Zadruzi mi se baš svidja, jer je nekako skrenula pažnju na sebe, a i već je uigrana od prošle sezone. Što se tiče ovog sa Markom mislim da su oni samo prijatelji što vidimo iz priloženog, što ne mora da znači da ovo prijateljstvo neće prerasti u neku ljubav. Iskreno da kažem, ja lično ne podržavam ovo što Ana radi i što trči za njim u svakom smislu, a on dečko koji je očigledno kao pušten s lanca, pa flertuje sa svakom devojkom u Beloj kući. Počevši od Maje, Ane , Anite i da ne nabrajam više. Ne znam šta da kažem više, vreme će pokazati ko je zapravo iskren u svemu ovome... - zaključio je on za naš portal.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Autor: N.B., N.Ž.