AKTUELNO

Potpuni hit!

Nakon odgovora Filipa Cara na rođendansku čestitku nekadašnjeg rivala Dejana Dragojevića, usledila je i najnovija reakcija pobednika Zadruge 5.

Naime, Car je kroz šalu zamerio Dejanu što mu nije poslao i rođendanski poklon uz konstataciju da je ''zet cicija'', na šta je Dragojević odgovorio šaljivim tonom, a u sve je umešao i njihovog ''poluzeta'' Anđela Rankovića.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Težak sam na parama, ali na zeta ne žalim, biće nešto... Jako je ružno ako naš ''poluzet'' Anđelo nije čestitao... Mislim da mu je to najveća greška. Anđelo i ja ćemo Filipa odvesti u Kolumbiju - poručio je Dejan za Pink.rs uz osmeh aludirajući na Rankovićeve izjave tokom rijalitija da ima ugovoren posao u Kolumbiji.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Podsetimo, Anđelo Ranković i Dalila Dragojević gajili su međusobne simpatije nakon jednog od njenih najžešćih raskida sa Carem, međutim njihov odnos ipak nije prerastao u vezu. Nakon završetka Zadruge pisalo se da je Anđelo ostao beznadežno zaljubljen u Dalilu, te da je čak ona bila jedan od razloga za njegov raskid sa Sandrom Rešić.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić/N. Brajović/M. MIJATOVIĆ

Autor: M.K.