AKTUELNO

Blogerki nisu prijale ove reči!

Kraljica rijaliti programa, kako su je nazvali neki zadrugari, Jelena Golubović ušla je večeras u najgledaniji rijaliti program na Balkanu, "Zadrugu". Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, inače neko ko je sa Jelenom stalno imao sukobe, poželeo je lep boravak Golubovićki.

Foto: RTV Pink

Gospodo draga, kao i uvek, mi smo ovde dočekali sve zadrugare. Ko god da uđe ovde dobro nam je došao. Jelena Golubović je moj smrtni rijaliti neprijatelj. Njena majka mene voli mnogo - otvorio je Lepi Mića sastanak.

Nakon govora, pevač je dao reč ostalim zadrugarima, od kojih je tražio da čuje komentare povodom ulaska Jelene Golubović u "Zadrugu", a onda je došlo do svađe između nje, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Foto: RTV Pink

Ja sam bila u studiju sa tvojim ocem, sa Gagijem. On tebe podržava, ja sam rekla da podržavam da roditelj brani dete, ali kakva je to poruka. Rekla sam, takođe, neka dokaže ljubav, ali i da se na tuđim suzama ne gradi sreća. Kristina je rekla kako se još čuje sa njegovom mamom i da je svi njegovi prijatelji podržavaju. Ušli smo u raspravu, ja sam rekla u studiju da Sloba želi i ženu i ljubavnicu - rekla je Jelena Luni.

Foto: RTV Pink

Zatim je pevač ustao i rekao kako ga ne zanima šta priča Jelena Golubović, kao i da ona nije upućena u njegov život.

Foto: RTV Pink

Ti meni nemaš prava da pričaš o ljubavi, ti ne znaš ni ko sam ja, ni ko je moja žena. Ona i ja se nismo ljubili u karantinu. Ti nisi upućena u moj brak - branio se Sloba.

Podsetimo, ranije u toku večeri, Luna i Sloba su se posvađali u Rajskom vrtu, zbog komentara Jelene Golubović. Kada se sastanak završio, Luna nije mogla da kontroliše suze, a rame za plakanje bio joj je, naravno, Sloba. Sve detalje rasprave možete videti u donjem snimku.

PROČITAJTE JOŠ: NJIHOVI IZRAZI LICA REKLI SU SVE: Evo kako su zadrugari reagovali kad su ugledali Jelenu Golubović! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'