AKTUELNO

Neko ih podržava, neko ne!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". U Belu kuću je ušao voditelj Milan Milošević i zauzeo svoje mesto na čelu crnog stola. Pušten je prvi snimak na kojem je Milica Veselinović u razgovoru sa Zoricom Marković priznala da je bacila oko na Marka Markovića. Takođe na klipu je Milica rekla da ne vidi sebe sa Marko i da njih dvoje ne provode dovoljno vremena zajedno. Zorica je rekla Milici da mora da se potrudi da bi ga osvojila. Nakon toga je Milan dao reč zadrugarima.

Svi znaju da se radi o Marku, ja sam to i rekla, ali vidi se da nemamo perspektivu jer je on u priči sa Anitom - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo slušao, bio sam ispod kamere, za stolom pa se ne vidim. Iskreno, Milica je malo skeptična, ali ta priča sa početka je gotova. Milica i ja se družimo, videćemo - rekoa je Marko.
Milica je kraljica kadra, kao voditeljka ona sve zna, naučila je sve preko leta. Potpuno se igra sa pričom, sa kamerno, sa svim. Možda ćemo videti da se to u narednom peruiodu menja, ali oni su danas bili sve vreme zajedno. - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao štto nema drugi deo klipa. Milica je bila voditelj, sve je jasno kao dan, ona je zaljubljena, e kada sam je ja provalila, ona je prešla na Anu. Milica negira to. Nemaju perspektivu, mislim da Marko mora da se opusti, isuviše je pitanja i pritisaka. Anita ne odustaje, Milica navaljuje, a Ana Spasojević se povukla. Lićno ja mislim da on nije preboleo Staniju. Sve je ovo igra i zezanje. Nije mi jasno kako bi Marko mogao da bude sa Milicom posle Mensura, jer je to sveže - komentarisala je Zorica.
Imamo FDU ovde, ona je mlada i lepa a savladala je sve to. Ona bi volela da bude sa Marko, a on igra svoju igru. Našli smo mnogi zamene za Tomovića i neke devojke koje su htele da imaju kadar. Ljubavne priče su popularne u rijalitijima, ali kada su emocije u pitanju, to je očigledno. Milice budi uporna - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja milslim da ona nije prebolela Mensura, ona njemu tera inat sa Markom. O njoj je Mensur vodio računa, ona nije bila nikad više voljenija. Deluje sada kao da se takmiči sa druge dve. - rekao je Mića.
Vidi se da sve više vremena Marko i Milica provode zajedno, ona voli Crnu Goru, voli Crnogorce. Ana se povukla, a Anita ne odustaje. Sramota je da to radi - rekoa je Ša

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.