AKTUELNO

Nije se nadao ovo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon što je pušten snimak na kojem su Maja Marinković i Uroš Ćertić u krevetu razgovarali dok ju je Uroš mazio po licu i kosi, voditelj Milan Milošević je najavio još jedan snimak.

Naime na tom snimku su Ćertić I Marko Marković govorili Maji kako treba da se ponaša.

Milan je nakon toga podigao aktere kako bi prokomentarisali klipove.

Ovde se vidi da Uroš voli to Majino ludilo, a moram da kažem da se vidi da je veoma zaštitnički nastrojen prema Maji. Iskreno dokazaćeš nam sve - rekla je MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da se Maji sviđa Marko Marković, a da ne kažem da se Urošu sviđa Maja. Videli smo svi kako ju je branio od Maje, a on se sada povukao jer se Maja igra sa Bugarinom. Uroš i Marko su na klackalici, ona se bori za koga ona želi, ona je mama igra, ostaće od svih pepeo kada Maja krene u napad. Od Bugara ništa, on kada joj se obrati, ona prevrne očima, a ako ćemo iskreno i Marku se svuiđa ona - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni izgleda da Uroš ima emocije prema njoj - rekla je Anastasija.
Ja sada prvi put čujem za njegovu simpatiju, ja sam prvo rekao da će Maja i Uroš biti par. Negde i delim mišljenje sa Zokom, deluje mi da ona čeka nečiji ulazak. Uki se prema njoj ponaša veoma zaštitnički a meni deluje kao vaše blago muvakanje - rekao je Ša-
Ja njoj bratski dajem savete. Pitao sam je za dečka bez razloga - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.