AKTUELNO

Nije mi lako!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon što je pušten snimak na kojem su Tamara Nikolić i Adam Đogani komentarisali njihov odnos i druženje koje može da preraste u nešto više. Voditelj Milan Milošević je podigao aktere kako bi prokomentarisali sve.

Između nas dvoje emocije nisu prestale, pogotovo sa moje strane. Ja sam posle našeg raskida tražio načine da je zaboravim ali nije mi išlo - rekao je Adam.
Ja sam ovde zbunjena. On meni sada baš prija, on je veoma lojalan, i pričala sam sa njim i tek sad sam postala svesna svojih osećanja - rekla je Tamara.
Ja sam ovde za nju, i želim da joj olakšam sve, a za vezu nek ide kako ide, a meni je prelepo sa njom. Bilo mi je jako teško kada smo raskinuli, ali znam da sam ja kriv za to, a sada smo u vezi što se mene tiče ja sam emotivno zauzet - rekao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima jeste li ili niste - upitao je Bilala.
vreme će pokazati - dodala je DJ Tamaris.
Da li si bio sa Mirelom pre ili posle Tamare - upitao je Milan.
Pre, bio sam sa njom kada se desilo ono sa Milicom i Mirelom Kemez i Borom, tada smo mi bili zajedno - rekao je Adam.
Ja sam bio u klinici kada je Mirlela abortilra tvoje dete - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije abortlirala, nego je imala vanmateričnu trudnoću koja nije mogla da se iznese i to je moralo da se reši. Nju su ljudi napadali da je abortilrala moje dete, ali to nije istina - govorio je Adam sa suzama u očima.
Kada si bio sa Mirelom? - upitao je Milan.
To se desilo 2021. godine, a sa Tamarom sam od 9.februara ove godine - pričao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da se vidi da Adam ima neverovatne emocije prema Tamari, svesna si da je on zaljubljen u tebe i kao neko sa kim si već bila, ati si hladna. - rekla je Cveta.
Adam zna kakva sam ja prema njemu, on i ja se volimo, i to je naša stvar - dodala je Tamara.
Začepite ljudima usta i recite da ste zajedno i kraj. Deluješ nezainteresovano, a ti treba da kažeš kako se ponašaš - vikala je Matora.
Matora, Adam i ja se niso čuli od raskida do sada, meni je lepo i idemo polako. Ovo sam ja , a on to zna - rekla je DJ Tamaris.
Deluje da imaš dozu nesigurnnosti - dobacio je Ša.
Ja uživam i prelepo mi je, to je moje - dodala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.