AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Dušica Jakovljević već šestu sezonu vodi najgledaniji rijaliti program Zadruga, a voditeljka je za domaće medije o izazovima sa kojima se suočava na poslu, emotivnom životu, estetskim operacijama i društvenim mrežama na kojima je izuzetno popularna.

Foto: Pink.rs /N.Brajović

Počela sam da pišem knjigu i naslov je „Projekat ljubav“, dok podnaslov objašnjava sve, a glasi „Nisam menjala muškarce, bavila sam se istraživanjem“ - počinje Dušica i dodaje:
To nije roman, već neka vrsta zabavnog štiva o ljubavi. Počela sam da pišem slučajno i poslala sam prvih 15 strana ljudima koji mi mnogo znače i reakcije su odlične. Čak su mi i rekli da neće da čitaju tako iz delova, već čekaju da izdam knjigu.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Dušica kaže da joj nije jasno zašto njen ljubavni život izaziva pažnju medija, ali priznaje da joj je sve to zabavno i da se često i igra.

Nikada nisam želela da govorim o privatnom životu i uspevala sam da dobro sakrijem neke veze. Objavljivala sam snimke i slike sa aktuelnim partnerom želeći da drugi koji mi se udvaraju više ne pišu. Na društvenim mrežama je danas mnogo flerta - objašnjava voditeljka koja, iako je razvedena, veruje u ljubav:
Ne želim da se ljubav svede na pitanje ko je bacio đubre i šta ima za ručak. Želim da prve dve nedelje dopisivanja, strasti, upoznavanja i flerta nikada ne prestanu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Voditeljka se osvrnula i na prekide svojih veza i iskreno objasnila zašto joj pucaju emotivni odnosi, pa je i u ovom periodu života solo.

Dešava mi se da, pre ili kasnije, partneri postanu ljubomorni i posesivni. Ne mogu da izdrže činjenicu da sam javna ličnost iako im se to na početku, tokom upoznavanja i dopisivanja, jako dopada. Dopadne im se što sam vesela, koketna i nasmejana, a posle im smeta da li će nas neko videti i fotografisati. Veze mi pucaju jer se ja trudim da se prilagodim i idealizujem osobu sa kojom sam. Svakom svom partneru želim da bude ono što je bio u mojim očima kada sam ga upoznala. Greška je do mene, a ne do njih - kaže Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako prema zadrugarima nema emotivni odnos, ipak je, kako priznaje, rijaliti veoma uticao na njen život.

Isključim se emotivno kada se ugase kamere. Kada dođem kući, ne mogu da spavam jer me pumpa adrenalin. To je nuspojava, treba se vratiti u ritam sledećeg dana. Upadam u krize sna i počela sam da jedem noću. Zamenila sam noć i dan, pa često i osvanem gledajući Zadrugu ili krimi serije. Naporno je sve to, jer sam i majka dvoje dece, odvozim ih i dovozim iz škole. Ipak ne radim ovo od juče, volim i navikla sam se na to - priznala je Dušica.

Foto: Pink.rs/ A. Stanojević

Dušica kaže da je u vezi opuštena, ali svom dečku ne bi tolerisala komunikaciju sa drugim devojkama na društvenim mrežama.

Lajk nije prevara, ali moj dečko ne sme da lajkuje fotku na kojoj je devojka sa dobrom zadnjicom. To nije prevara, ali znači „sviđa mi se tvoja zadnjica“. Najbolje bi bilo da moj dečko nema Instagram i da ima što manje drugarica - objasnila je kroz smeh voditeljka.

Autor: Pink.rs/Alo.rs