AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Marka Markovića i Anite Stanojlović. Voditelj Milan Milošević je dao reč Kristijanu Goluboviću:

Marko je malo manje aktivan, a na njega utiče kokošinjac, a mi da mu nismo sugerisali on bi bio sa Anitom u vezi. Ja da sam bio dobar sa Markom ja bih pričao sa njim, dao bih mu savet da pusti to i da da šansu, ali nismo. Što se tiče ove devojčice ne znam da li je taj sjaj nakon izbora za mis, dala sebi vetar u leđa, ali pogrešno. Naivnost ju je udaljila od njega, on se zbog toga distancirao o nje, shvatio je da trenutno ona nije za njega. Njemu ne treba vremena, shvatio je on to, a ne znam što su njega spajali sa svima. Ja žensko ne mogu da šaljem u izolaciju, jer meni to spavanje na podu nije za dame. Slatka si, imaš dete i vodi računa, lepa si, i sa i bez šminke, nemoj da se ljutiš ti si muško, i radi tamo sklekove - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je bila Aleks Nikolić:

Marko i ja smo u okej odnosima, ali mu zameram taj odnos sa devojkama. Anita se zaljubila, Ana se zaljubila, Milici se sviđa, Maja i flert. Ima tu neku taktiku, ali mislim da nećće ovde ući u vezu. Iskreno mislim da nisu one jedine devojke kojima se sviđaš, ima ih više ovde, a iskreno ja sam Milicu savetovala da ne treba da bude sa tobom, a mislim to i dalje. Okej mi je da flertujete ali smatram da je on treba da bude sa zrelom devojkom, ali mi se nije dopalo to što mi je Anita ispričala da su njih dvoje bili malo intimniji, a on se distancirao, međutim ona ne odustaje od njega. Takođe smatram da on nije za Milicu. Marko je pametan dečko i smatram da treba malo da se angažuje ovde za stolom pogotovo kada napadaju Staniju ovde - rekla je Aleks.
Ja moram da dodam da sam ja rekla da ću pre izaći nego da Milica bude sa njim - rekla je Anita.
Što se tiče Anite neko ju je pogrešno posavetovao, da daješ te prepiske, a smatram da si mlada ali da imaš jako buran životu, a nećeš se zadržati sa Markom. Dosta muškaraca juri za tobom i gledaju te, a smatam da ćeš preći na drug stranu. Sačuvaću Anitu jer je devojka - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.