AKTUELNO

Otkako se pojavila na sceni, radila je na svom izgledu, bila je plavuša, crnka, brineta, a čak je eksperimentisala i sa sedom kosom.

Već je poznato da Maja Berović voli da svoje fanove obraduje novim pesmama, koje brzo postaju veliki klupski hitovi, ali pevačica često menja i svoj izgled.

Njoj uvek pođe za rukom da iznenadi izgledom, a u protekle dve godine često je pravila drastične promene.

Otkako se pojavila na sceni, radila je na svom izgledu, a bila je plavuša, crnka, brineta, a čak je eksperimentisala i sa sedom kosom.

Čini se da svaka boja kose i frizura pevačici stoji odlično, a ostaje da vidimo da li će se možda u narednom periodu poigrati sa nekim novim izgledom.

Prilika da ponovo napravi neku drastičnu promenu biće i promovisanje novog singla.

Naime, Maja je naporno radila na novoj pesmu "Izvini, tata", koja će svetlost dana ugledati u decembru.

Ova pesma biće nastavak letnjeg hita "To me radi", a pevačica se ne opterećuje da li će ponovo napraviti bum.

- Ja uopšte ne razmišljam o tome koliki će uspeh napraviti nova pesma i ne opterećujem se. Verujem u sve što radim i svesna sam da je svaka pesma priča za sebe.Trudim se uvek da biram pesme koje se svidjaju meni i za koje mislim da će se svideti mojoj publici. Do sada nisam pogrešila, pa samim tim nema bojazni da će do greške doći sada, sa novom pesmom - rekla je Maja za Pulsonline.rs.

Svim Majinim fanovima ostaje da sačekaju do decembra da ne samo čuju novu pesmu, već i da vide da li će ponovo eksperimentisati sa izgledom.

Autor: M. Đurović

#Maja Berović

#pevačica

'