AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu televizije Pink i ove nedelje uživo, u dobro poznatom terminu od 13:30 časova. Kroz najzanimljivije događaje koji su obeležili proteklu nedelju vodiće vas neprevaziđeni voditeljski duo, Bojana Lazić i Tijana Prica, dok će za ekskluzivna uključenja sa najudarnijih lokacija u gradu sa više nego aktuelnim sagovornicima, biti zadužen reporter Nemanja Vujičić.

Foto: Jelena Simonović

U omiljenoj emisiji o poznatima gledaoci će imati priliku da vide sve detalje venčanja Đorđa Đokovića i Saške Veselinov, ali i sve detalje uživo sa svadbenog veselja Mirka Šijana i Bojane Rodić.

Foto: Pink.rs

U najnovijem premijernom vikend izdanju imaćete priliku da vodite Beograd iz potpuno drugačijeg ugla i poslušate životnu priču Gorana Vesića, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, gledaoci će imati priliku da vide uključenje iz stana jedne od najintrigantnijih ličnosti domaće javne scene.

Pred premijernim kamerama govorile su mnoge poznate ličnosti i ove nedelje, a među njima su: Anastasija Ražnatović, Aleksandra Prijović, Maja Berović, Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i mnoge druge.

Ne propustite emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' koja je na programu televizije Pink danas u 13:30 časova!

Video: RTV Pink

Autor: M.K.