AKTUELNO

Šok!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Dušica Jakovljević je sa gostima u studiju popričala o nominaciji Marka Markovića i Jovana Popovića. Veljko, Jovanova podrška, je prvi progovorio.

Možda će ovaj gest, što je nominovan, probuditi želju u njemju. On je zanimljiv, rado viđen gost na druženjima, gostovao je u više emisija. Možda mu samo treba da oslobodi energiju. Marina ako ostane sama, moraće da nađe neku ekipu, da bi pokazala pravu sebe. Teško bez Joce - rekao je Veljko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ta nominacija uzdrma? - pitala je Dušica.
Ne znam, zet je tamo provodio najviše vremena - rekao je Dejan.
Tamo sam i postao zet u izolaciji. Meni su se dobre stvari dešavale, a i loše. Sve je kretalo iz izolacije. Tako i sa Dalilom, mesec dana smo bili tamo. Tad mi je bilo najuzbudljivije, najlepše trenutke. Uvek ta izolacija donese nešto - dodao je Car.
Zašto nije donela nešto Marku i Aniti? - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekako mi je isfolirana priča sa obe strane - rekao je Dejan.
On mi se ne čini kao loš momak, ali je Stanijina škola, verovatno voli taj prvi plan, priču neku, mislim da mu ništa nije interesantno. Posle Stanije, ne verujem da mu išta može biti interesantno - nadovezao se Car.
Anitu je neko pogrešno posavetovao. Čuo sam da je Stanija Marka dovezla do rampe - govorio je Dragojević.
Na kraju samo Dača "S*ksi kar" nešto radi. Ja bih voleo da vidim Marka i Milicu, nije ona nimalo naivna. Maja i Uroš, Bugarin mi je drag, ne bih voleo njih. Bugarin mi je simpatičan, nek sačuva brak. Neca i Miljan... Ne znam, nešto mi nema tu žara, verovatno treba da uđe još par ljudi, da tu nešto krene. Za sad su mi prefejk neke priče. Svi misle da mene Maja čeka, nema od toga vajde. Više bih voleo da vidim Maju i Uroša, nego ikoga u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.