AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Ivanu Marinkoviću u emisiji "Izbor potrčka", kako bi prokomentarisao današnju raspodelu budžeta Marine Popović.

Ja sam blago šokiran današnjim događajem, Marininim ponašanjem. Razmišljam ko će sad da stane u njenu odbranu, to ne može niko normalan, na osnovu onoga što je danas izgovorila. Postoje žene mangupi, ne mislim ništa loše. Ponela ju je ta rijaliti euforija. Mislim da je pokušala da sebe promeni ulaskom u rijaliti, a to je potpuno nemoguće. Ne želim da imam problem sa Jocom... U nekom trenutku pre nekoliko dana sam se naslonio ovde da nekom nešto kažem, njih dvoje, troje su mi rekli: "Ne, ne, ne". Shvaćeno je da Marina ima strah od Joce. Kao da je puštena sa lanca od sinoć, sigurno je to Marina. Živela je u strahu i stegnutosti. Verujem da voli svog supruga, ali mislim da joj je pao kame sa srca - istakao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina i ja smo sedele ceo dan, pričale lepo, a onda je jako ružno pričala o meni. Rekla da ja izazivam ljude na fizičko nasilje, a onda je polila Sanju. Treba da se ugleda na medijatora Jelenu. Ko zna kako se ponaša prema deci, kad se ovako prema Sanji ponaša. Mislim da se opustila, zagleda druge muškarce, koji mogu sinovi da joj budu - ustala je Aleksandra Nikolić.
Šta treba, da se skinem gola da budem pristojan medijator? Kad je Sanja u pitanju, reagovala sam jer je rekla da je moj suprug šibicar, spominjala mi je decu i optužila da ja flertujem sa ovim momcima. Prvo, ja mogu mama da im budem - skočila je Marina.
Ne mislim samo ja to, svi pričaju. Pričaju da stalno gleda Uroševu zadnjicu, promenila je i ponašanje i oblačenje otkad je izašao njen suprug - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov stil oblačenja govori o tome kakve su njih dve. Šta ste završile, kako ste se pokazale? - pitala je Marina.
Morate da prihvatite kritike - odgovorila je Aleks.
Ko si ti da nekome daješ kritike, koja imaš burnu prošlost? - pitala je Popovićka.
Ko si ti? Ti si danas pokazala svoju inteligenciju - ustala je Jelena Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ispod časti da govorim sa njima - dodala je Marina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.