AKTUELNO

Većina voli da zadire u tuđu privatnost, a da li postoji granica? U ovoj situaciji najviše su na udaru javne ličnosti.

Pevačica Goca Tržan progovorila je o najtežem periodu u životu, pa se prisetila kroz kakav pakao je prošla nakon razvoda od Ivana Marinkovića, koji je trenutno deo rijalitija Zadruga 6.

- U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao "Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža" - otkrila je ona, pa dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen/ivanmarinkovic79_official

- Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? - rekla je Goca Tržan i naglasila da mnoge vesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.

- Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo - priznala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd - ispričala je Goca, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

Autor: M.K.