AKTUELNO

Ovom zadrugaru više se ne sviđa ponašanje njegove bivše devojke.

Sinoć je u Beloj kući nastao opšti haos kada se Anđela razbesnela i istakla da joj Đekson ne znači ništa i da želi da ima dečka kao što Luna ima Slobu. Nju je pogodilo to što je reper rekao da je Veštica zaljubljena u njega, a nakon svega Đekson je želeo da ide kući.

Strasti su se stišale i Nemanja Đerić Đekson je ostao u rijalitiju "Zadruga", a danas je u razgovoru sa Tanjom, Saškom i Teodorom otkrio svoje mišljenje o svojoj bivšoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NJEGOVA LAŽ JU JE ŠOKIRALA: Anđela PREPLAKALA noć zbog Đeksona! (VIDEO)

Meni je bilo gotivno, ja Anđelu gotivim kao rivala. Niti sam izneo nešto iz privatnog sveta, a znaš šta sve mogu... Tebra, mogu da uradim šta hoću, nisam ništa uradio. Rekao sam istinu. Znači ne možeš da psuješ svojoj ortakinji babu i da pevaš "Umreće ti baka, umreće ti baka". Pritom da ta osoba ima 17 godina, znači nisi Smilja - rekao je Đekson misleći na Anđelu koja je do skoro bila u dobrim odnosima sa Minom.

Đeksonu se smučilo Anđelino ponašanje i izneo je svoje mišljenje o svemu, nakon što su se strasti malo stišale.

Foto: TvPink Printscreen

Generalno i u pravom životu teram pravdu i ne dam na najslabije karike niko da udara, šta udara na Minu i na Andrijanu... Ne može ona tu da glumi ludilo kad nije ludilo! Ja sam ludilo, smešna je... Dosta mi je toga uradila pre nego što smo ušli za šta bi trebalo da je kanalim ovde svaki dan. Nisam je kanalio - rekao je Đekson.

Pročitajte još: Đekson posle svađe sa Anđelom HOĆE KUĆI! Mina ubeđena da je ovo njena TAKTIKA! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'