AKTUELNO

Ova 2022. godina će Miljani Kulić, bivšoj učesnici "Zadruge", definitivno ostati u jako lošem sećanju, budući da joj je usled komplikacija posle operacije želuca u Turskoj život visio o koncu.

Miljana Kulić se prvobitno lečila u Kliničkom centru u Nišu, da bi je posle samo nekoliko dana hitno prebacili za Beograd, gde joj je zdravlje u više navrata bilo kritično. Srećom, Miljana je posle dugih 45 dana, koliko je provela u bolnici, dobila svoju životnu bitku i vratila se u rodni Niš, na oduševljenje čitave porodice, ali i Nenada Macanovića Bebice, njenog emotivnog partnera, koji je sve vreme bio uz nju.

Foto: Instagram.com/miljana_kulic_official

Kulićeva, po svemu sudeći, puca od raspoloženja i sreće otkako je ponovo u Nišu, u porodičnom domu, a posle velikog životnog iskušenja posvetila se veri. U društvu Bebice često obilazi manastire, a sada je osvanuo njihov selfi iz manastira Đunis, odnosno manastira Prokova Presvete Bogorodice nadomak Kruševca. Rijaliti zvezda pozirala je s maramom na glavi, a primetno je da je znatno smršalo.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Miljana Kulić