AKTUELNO

Lepa Lukić se u emisiji Ognjena Amidžića prisetila nedavne pljačke tokom koje joj je ukraden veliki novčani iznos.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić opljačkana je početkom meseca u svom stanu na Žarkovu. Neindetifikovani provalnici ušli su kroz terasu u Lepin stan tokom noći, a kada se pevačica probudila i videla ispremeštene stvari, doživela je pravi šok.

Foto: Pink.rs

Pevačica se večeras u emisiji "Ami G Show" autora i voditelja Ognjena Amidžića prisetila kobnog trenutka kada je shvatila da je opljačkana.

Doživela sam takav stres tog dana. Policija kada je došla, nisam mogla da uzmem telefon da pozovem prijateljicu - započela je Lepa svoju priču i onda otkrila šta su joj to odneli iz stana.

Foto: undefined

Policija je pronašla otiske, ušli su preko terase, šrafcigerom su otvorili vrata. Uzeli su mi devedeset hiljada dinara, koliko sam imala u tašnici na trosedu, i još 1600 evra - otkrila je Lepa.

Iako su svi mislili da će zbog ovog stresnog događaja otkazati svoj veliki solistički koncert u Sava Centru kojim je proslavila 55 godina karijere, to se nije desilo. Pevačica je u emisiji "Ami G Show" ispričala da je na koncertu bila bolja nego ikada, da je sjajno pevala i zbijala šale za svoju publiku, a onda je imala poruku za pljačkaše.

Foto: Printscreen Youtube

Hvala im mnogo što me nisu povredili! Ja sam već zaboravila da su mi uzeli pare, važno mi je samo što mene nisu dirali i hvala im na tome - rekla je Lukićeva.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#AMI G SHOW

#Lepa Lukić

#Ognjen Amidžić

#pevačica

'