AKTUELNO

Mogao je doživotno da završi u kolicama!

Pevaču Marku Bulatu iako na pragu šeste decenije, mnogi muškarci zavide na fizičkom izgledu tačnije top formi koja se godinama ne menja.

Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Iako komplimenti stižu sa svih strana, pevač kaže da se nikad nije bavio fizičkim izgledom jer mu je to poslednja važna stvar u životu.

Ne bavim se telesnim, to je najmanje važno, ali radim lagani trening, po neki sklek - počeo je priču Bulat i dodao:
Imam i bore, nemam botokse, nemam hijalurone, ne radim nikakve tretmane kao mnogi muškarci sad.

Foto: TV Pink Printscreen

Treningom se kaže najviše bavi zbog kondicije, neophodne da isprati dvoje male dece, zbog kojih najviše i želi da ostane što duže u životu, ali kao veliki vernik tvrdi da nema problem da se sutra sa istim i pozdravi.

Ipak, Marko otkriva da je kao desetogodišnji dečak bio na pragu da pogleda smrt u oči, i da je to najjeziviji osećaj sa kojim se suočio.

Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima - sa jezom se prisetio Bulat.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nažalost u tom trenutku niko od okpljenih mu nije prišao niti ponudio pomoć, što je situaciju za malog Marka učinilo još težom.

Smejali su se svi. I onda sam udahnuo i to je bio najlepši udah u mom životu - priča pevač.

Autor: P.R.