AKTUELNO

Igra igru?!

U Beloj kući zadrugari trenutno biraju tri posebne devojke ili žene koje su na njih ostavile veliki utisak. Naredni koji je ustao bio je Damir Tepavac:

Miljana je prva, druga je Sanja najjači verbalni skil, a treća je Sneža, lud lik - rekao je Damir,

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica, moja ljubav, Sanja koja rešeta bolje od svih i naravno Tijana divna devojka koja peva stalnio - rekao je Nešković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je Marko Marković:

Prva je Ana Spasojević, ona je posebna, družimo se i delimo sve. Druga je Milica Veselinović ona je meni jako draga, ima posebno mesto kod mene i ako se ne zna da li će biti nešto ili neće, a treća je Anita Stanojlović koja ne odustaje posle svega - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji koji je naveo bio je Lepi Mića:

Kod mene se izdvajaju posebne devojke, Sanju ne mogu da navedem jer je ona pametna devojka koja kaže ono šta misli i kako i to se ceni. Meni je posebnost specijalna, tu ima i dobro i loše. Vi ste posobni u vašim glupostim i moralnim odnronima i borbi za opstanak, vi sve radite kontra, a služite se najpraljavim stvarima. Sofija Una je prva, kojoj svi kažu da laže a ti radiš sve zarad rijalitija. Pravdaš se ovde previše a to si ti. Spremana si na sve da skreneš pažnju na sebe. Aleksandra, Tijana, Ivana, a to je sramno kako se vi ponašate- Ivanu ću staviti na drugo mesto, a slično njima je Sandra Bakđa. Ona se brani na specifičan način a odbija istinu,a onda se desili istina i sve se sazna. Lagala si za se*s, služiš se najnižim stvarima, ti si neko ko je sklon špekulacijama pričaš stvašta a ništa nije bilo ili je sve bilo - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.