AKTUELNO

Pevačica u drugom stanju jednostavno sija.

Pevačica Mia Borisavljević, koja je u petom mesecu trudnoće i koja čeka ćerku zajedno sa svojim izabranikom Bojanom Grujićem, skrivala je svoj stomak širokom odećom u poslednja dva meseca.

Ipak, sada je odlučila da ga pokaže svim svojim obožavaocima, pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi usku haljinu, zbog čega joj stomak dolazi do izražaja.

- Snimanje spota za novu pesmu "Kralju moj". Jedva čekam! Poljupci za moje saradnike Dragana Brajića Braju i Bojana Grujića - napisala je ona u okviru objave u kojoj je naglasila i da je pet meseci trudna.

Fanovi su je odmah pohvalili zbog fotografije i zamolili je da češće objavljuje ovakve fotografije, jer joj "stomak lepo stoji".

PROČITAJTE JOŠ: HAOS KOD AMIDŽIĆA! Goca otkrila da bi Raši oprostila AFERU sa Anom Kokić, a ovako Rađenova supruga reagovala! (VIDEO)

Da li će se stomak videti u spotu koji snima ili će se truditi da ne bude snimljen ostaje da vidimo, a ono što je definitno jeste da Miji trudnoća veoma prija, jer na fotografiji jednostavno sija.

Autor: V. T.

#Mia Borisavljević

#pevačica

#trudnica

'