AKTUELNO

Porodično jutro u emisiji "Ne gledam ti ja to".

Jedan sasvim običan četvrtak pretvorio se u porodično jutro na RED TVu u emisiji "Ne gledam ti ja to". Posebno interesantno je što su u studiju bili braća Dragojević i sestre Kemez.

Dejan Dragojević je ironično konstatova povodom učestvovanja njegove devojke u "Zadruzi 6" da je sa Alex sve u dogovoru, i da njemu zapravo stižu njeni honorari. Dejan sa druge strane, ne ironično misli da njihova ljubav posle rijalitija može samo jača da bude, a David Dragojević je podelio je sa gledaocima RED TVa da je bio u problemu da objasni ljudima da Dejan nije negativan, ali na svakog prisustvo u rijalitiju ima uticaj. Dejanu je neka žena napisała knjigu, ali on nije za to zainteresovan. David je dodao da imaju zajedničke planove, ali da će između ostalog imati zajednički biznis. Gledaoci emisije "Ne gledam ti ja to" imali su prilike da vide dopis koji je slat sudu u Rumi, koji se tiče sporazumnog razvoda braka. To je proces koji traje, sve je predato, trebalo bi da se ubrza, samo se čeka poziv. Dejan je rekao da se čuje sa Aleksandrinom mamom, i da je savetuje da ne gleda rijaliti da se ne bi sekirala. David je rekao da je vezan za Aleksandru preko Dejana, jer su mnogo vremena provodili napolju zajedno. On ne može da veruje da toliko ljudi napada jednu devojku jer se zaljubila i promenila. Milica je pitala Dejana da li bi se ponovo oženio, na šta se on smejao i prokomentarisao - što mora odmah brak, deca i onda dođe 80 godina i 263 razvoda..

Gošća Mirela Kemez, rođena sestra Milice Kemez, rekla je širokom auditorijumu da se ona i Milica vole najviše na svetu. A kada smo kod emocija, Mirela se dotekla aktuelnih učesnika "Zadruge 6" i rekla kako misli da je Adam iskren u svojim emocijama vezano za Tamaris, a da je ona neiskrena i da je to sa njene strane fejk. Najteže kod Miličinog učešća su joj bili praznici koje nisu provodile zajedno, jer se nikada pre toga nisu razdvajale. Mirela je podelila sa RED TV publikom i vest kako je trenutno srećno zaljubljena.

Foto: Red tv

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#Bora Santana

#David Dragojević

#Dejan Dragojević

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Mirela Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv