AKTUELNO

Obratio se Drvetu!

Drvo mudrosti danas je dalo skoro svim zadrugarima zadatak da moraju da ignorišu Baneta Čolaka, što nikome nije teško palo. On nije odmah primetio šta se dešava, ali kad je shvatio da niko ne želi da komunicira sa njim, nije mu bilo svejedno.

Foto: TvPink Printscreen

On je otišao da se požali upravo Drvetu, koje je ovaj zadatak i dalo, te u prvoj poseti rekao da mu nije jasno šta se dešava, a sve to možete videti u videu ispod:

Međutim, nakon razgovora sa Lepim Mićom, koji je pored Žiže jedina osoba koja priča sa Banetom, on je ponovo otišao kod Drveta:

Ja mislim da svi oni imaju zadatak da mene kuliraju, da niko ne priča sa mnom. Drvo je pozivalo sve njih i pričalo jednu priču, a meni drugu. Mene je pitalo kako je bilo na žurki, a sve ostale da imaju zadatak - rekao je Bane.

Ipak, Drvo nije potvrdilo niti demantovalo ono što je Bane rekao, te je Bane i dalje nesiguran da li je to u pitanju ili nešto drugo. Pogledajte:

PROČITAJTE JOŠ: Saška Karan NAŠLA NOVU ŽRTVU: Ono što je URADILA NJOJ pogodilo je SVE! (VIDEO)

Iako je Bane bio nesiguran šta se tačno dešava, Maca Diskrecija je rešila da prekrši zadatak i progovori sa njim, te mu ispričala o čemu se radi:

Autor: N.Vujčić

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'