AKTUELNO

Vratio joj se osmeh na lice!

Jovana Tomić Matora, sinoć se rasplakala zbog zadrugarke Sanje Stanković. One su se pre dve noći posvađale, a zatim su juče i raskinule svoj odnos, jer je Sanja za vreme žurke u sredu veče, flertovala sa Filipom Đukićem, što joj je Jovana zamerila.

Foto: RTV Pink

Razlaz sa plavušom, teško je pao Jovani, koja se osamila na klupi i počela da plače. Kada je to videla, Sanja je prišla da je teši.

PROČITAJTE: PUKLA TIKVA ZBOG OVOG ZADRUGARA: Matora i Sanja RASKINULE! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Šta plačeš koju p*čku materinu? Nema plakanja! Nemoj sada da ti p*dnem! - pokušala je da je nasmeje Sanja.
Uvredila sam i tebe i sebe. Ne mogu da prestanem da plačem, u*rala sam i to je to! Idi, još teže mi je kada si tu! Uvek mi se desi da oteram ljude koji mi znače! Ti si moj dečko! - kroz suze je izjavila Matora.

U toku razgovora, Sanja je rekla kako je Jovani oprostila scene od juče i danas, ali i da suze kod nje ne prolaze. One su posle toga otišle u Rajski vrt, gde su pričale sa Drvetom mudrosti.

Jovana je sinoć napravila ljubomornu scenu bez razloga. Posvađale smo se jako i sad joj je krivo, pa se kaje - objasnila je Sanja zbog čega plače Jovana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok su sedele na stolici u vrtu, Jovana je od Sanje dobila svoj omiljeni slatkiš, koji je izvukla iz džepa kao iznenađenje, nakon čega se Matoroj vratio osmeh na lice. One su se pomirile, a kada su izlazile iz Rajskog vrta, otišle su u ćošak odakle su se čuli zvuci ljubljenja.

Autor: S.K.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'