AKTUELNO

Iako se nisu slagali najbolje poslednjih meseci, rešili su da izglade odnose.

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas odlučio je da pokuša ponovo da nađe zajednički jezik sa još uvek zakonitom suprugom Sonjom Vuksanović. Oni su nedavno uhvaćeni zajedno na beogradskom aerodromu, te su mnogi pomislili da su obnovili svoju ljubav. Ipak, u ovoj priču glavni akteri nisu oni već njihova ćerka Viktorija zbog koje su se i sastali i razgovarali.

Foto: Pink.rs

Svima je bilo sumnjivo kada je Aca naprasno odlučio da otputuje za Nemačku, pogotovo jer nije imao zakazan nastup. Međutim, pravi razlog zašto je otišao bio je da bi se lišen medijskog pritiska video sa Sonjom i da njih dvoje konačno porazgovaraju o svemu. Iako su mnogi već požurili da zaključe da su se Aca i Sonja pomirili, to ipak nije tako, pogotvo jer je Aca u Nemačkoj bio smešten u jednom hotelu, a Sonja u drugom - rekao je dobro obavešten izvor blizak Sonji.

Iako su se mnogi obradovali eventualnom pomirenju Lukasa i Sonje, do toga, po svoj prilici, neće doći.

U suštini, bilo im je važno da utemelje civilizovan odnos, najviše zbog male Viktorije. Nije tajna da je Aca izuzetno vezan za ćerku, a kako ne može da je viđa onoliko koliko želi, pristao je na sve Sonjine uslove. Njemu je bilo izuzetno teško kada je Sonja oduzela telefon maloj Viktoriji i kada nije mogao da se čuje sa njom - rekao je izvor blizak Sonji i dodao:

Foto: Instagram

Preteruju svi koji kažu da su se njih dvoje pomirili i da su ponovo postali partneri i ljubavnici. Daleko su Sonja i Aca od toga, a sada im je najvažnije da Viktorija što manje pati za ocem.

Podsetimo, Lukas je početkom septembra dobio zabranu prilaska Sonji Vukasnović, nakon što je priznao da je fizički nasrnuo na nju. Pevač je dobio zabranu prilaska Sonji na 100 metara u trajanju od 18 meseci.

Pročitajte još: SEKA POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE, a svi su gledali u OVO! (FOTO)

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#pevač

'