AKTUELNO

Pevačica doživela ljubavni krah, ali ljubav je i dalje ono što je pokreće.

Popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga do skoro je uživala u ljubavi sa Stejpanom Hauserom i bila je spremna da sa njim osnuje porodicu i ostvari se u ulozi majke, ali se to nažalost nije dogodilo. Ovaj par stavio je tačku na svoju romansu, a Rozga je pred premijernim kamerama otkrila da i dalje veruje u ljubav.

Foto: Instagram

Za mene je ljubav zaista pokretač. Ne govorim samo o muškarcu, govorim uopšteno o prijateljstvu, o mojoj porodici koja je uz mene kad mi je najteže, a i kad delimo najveću radost - istakla je Jelena Rozga u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Iako nije komentarisala razloge raskida sa muzičarem, Rozga je istakla šta je, prema njenom mišljenju, najvažnije u životu.

Ne smemo zaboraviti ceniti sebe! Moramo zaista ceniti sebe, znaš ono volim sebe, pa sam se lepo našminkala i sebi sam najlepša. A šta je unutra? Razdor, nesigurnost... Moramo biti sigurne i zaista ceniti sebe - rekla je pevačica.

O čemu je još govorila Jelena Rozga, kao i ostale priče o poznatima, pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Pročitajte još: NIJE JOJ OSTAO DUŽAN! Keba ISPROZIVAO ovu pevačicu: Ona je BUKVICA! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Jelena Rozga

#Premijera

#emisija

#pevačica

'