AKTUELNO

Ekipa vaše omiljene emisije o poznatima ove nedelje posetila je Kruševac, rodni grad pevačice Milice Todorović.

Gledaoci Televizije Pink navikli su na rubriku "Odakle se sele" i uvek zanimljive priče u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a ekskluzivne informacije i ove nedelje donosi vam Nemanja Vujičić.

Foto: Instagram

On je s ostatkom ekipe posetio porodični dom pevačice Milice Todorović u Kruševcu, gde je, između ostalog, saznao da je njena prva simpatija bio izvesni Luka, dok je njena majka Jasmina govorila o teškim trenucima tokom bombardovanja i načine putem kojih je popularna pevačica, tokom svog detinjstva, uspela da prebrodi ovaj traumatični period.

Foto: Instagram

S druge strane, Miličina majka je po prvi put rešila da pred TV kamerama otvori dušu i prokomentariše svog zeta, koreografa Miloša Paunovića koji je osvojio srce njene ćerke, a kakvo mišljenje ima o njemu saznaćemo u novom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima.

Foto: Instagram

Takođe, imaćete priliku da saznate i kakva je Milica bila u školi, zbog koga i čega je imala povlastice, ali i koji su razlozi zbog kojih se iznova vraća u svoj rodni Kruševac, a sve to u rubrici Nemanje Vujičića "Odakle se sele" u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" u nedelju, u 14 sati na Pinku.

Foto: Printscreen Facebook

D. T.

#Milica Todorović

#Miloš Paunović

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

'