AKTUELNO

Pevač je otkrio razloge zbog kojih je posle svega pristao da ode na put sa Sonjom.

Posle niza skandala o kojima je domaća javnost brujala proteklih meseci, folk pevač Aca Lukas i Sonja Vuksanović otišli su na zajedničko putovanje. Oni su spakovali kofere i otputovali u Nemačku, zbog čega su mnogi pomislili da su uspeli da zakopaju ratne sekire i spasu svoj brak, međutim, pevač je sve to demantovao i otkrio prave razloge ovog iznenadnog putovanja.

Foto: Pink.rs

- Bili smo zajedno u Nemačkoj kako bih ja produžio papire za boravak u toj zemlji. Sonja ima nemačko državljanstvo, pa sam preko nje lakše dobio doživotni boravak u njihovoj zemlji. Pošto smo nas dvoje i dalje u braku, ona je ispala toliko korektna da mi je pomogla da preko nje lakše to završim. Da bih produžio papire, ona je morala da se pojavi sa mnom, i to je jedini razlog zašto smo zajedno otputovali. Ja bih boravak svakako dobio, ali sam zbog nje izbegao ozbiljnu peripetiju - objasnio je Lukas i dodao da to što mu je učinila uslugu ne znači da će do pomirenja doći.

Foto: Andrej Nihil/Pink.rs

- Pomirenje nijednog momenta nije bila tema. Nema govora da ponovo živimio zajedno. Dogovorili smo se da se ponašamo kao civilizovani ljudi, jer imamo zajedničko dete, i to je to. Pre svega, ja nisam licemer da se sada mirim s njom posle svega. Stojim iza svake izgovorene reči, kao i ona. Šta je bilo, bilo je, šta smo rekli, rekli smo, idemo dalje. Dogovorili smo se da se razvedemo kao ljudi, sada kada su nam se ohladile glave i kada svako ima svoj život. Nema potrebe da budemo u svađi, da se tučemo ili bilo šta drugo - završio je Lukas.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#pevač

'