AKTUELNO

Rešila je da se suoči sa njim.

Odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani podigao je veliku prašinu, a u celu priču uključile su se i njihove porodice. Kako je Sloba oženjen, u ovu zavrzlamu upletena je i majka njegove supruge Kristine, Nadica.

Naime, kako ste mogli da pročitate na portalu Pink.rs, Nadica je otkrila da je njena ćerka završila na infuziji, te da je ona finansirala Slobu i još mnogo toga. U emisiji Pitanja novinara, večeras se novinaru portala Pink.rs, Darku Tanasijeviću, javila Slobina supruga Kristina, koja je poručila Slobi da ne uzima njenu porodicu i nju u usta, a onda je i njena majka rešila da se oglasi. Ona se putem telefonskog uključenja obratila Slobi:

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče svim zadrugarima, dobro veče mom zetu Slobodanu. Imam pitanje za Slobodana. Zašto tako i zašto na takav način? - upitala je Nadica.

Sloba joj je odgovorio:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da sam imao hiljadu razloga da to ne uradim, i milijardu da uradim. To može i Kristina da potvrdi. Ja ću to vama reći sve u lice kad izađem odavde - rekao je Sloba.

Međutim, njegova tašta ne želi da se vidi sa njim:

Nema potrebe, ovo je javno, hoću sad da čujem. Želim da čujem da li moje dete zaslužuje ovo? Ja sam čula sve najgore što može da se čuje u vezi mog deteta. Žao mi je što si je tako izdao, to ti ne priliči! - odgovorila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Kristina Kockar UŽIVO U PROGRAMU SLOBI I LUNI poslala ŠOKANTNU PORUKU, pa priznala DA JU JE VARAO! (VIDEO)

Ceo razgovor pogledajte u videu ispod:

Autor: N. V.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'